Странице

Zašto gubimo kosu?

Opadanje kose može početi sa pojavom nesto više opalih dlaka pri češljanju ili pranju kose. Neprimetno, doći će situacija u kojoj više nećete moći da se pogledate u ogledalo, a da ne vidite belinu kože poglavine.
Medicinski izraz za opadanje - gubitak kose je " alopecia ".

Ako izuzmemo to da je šišanje „na nulu" danas veoma popularno, prava ćelavost je rezultat povećanog gubitka kose i može biti rezultat genetske predodređenosti, uzimanja određenih lekova, ili još neotkrivene bolesti.
Svako, muškarac, žena ili dete, mogu doživeti gubitak kose.


Neki ljudi se jednostavno pomire sa gubitkom kose, ne leče se i nemaju potrebu za prekrivanjem , drugi nose perike, marame, kape a treći se obraćaju lekaru kako bi pronašli razlog ili usporili svoje nasleđe.(ovo je i naš savet, na kraju teksta je ponuđen izbor dermatoloških ordinacija.

Svi preparati i lekovi protiv opadanja kose - Goricin, Prealopecija, Fitoval, Formula MR, Ervamatin, Anubis, Marbo, Mladmil, Alopecisan, Subkos... za one koji žele samostalno da reše problem opadanja kose, ponuda svih proizvoda protiv opadanja i onih koji stimulišu novi rast kose koje smo pronašli na našem tržištu. (kompletna ponuda preparata protiv gubitka - opadanja kose na kraju teksta)

Izvor: http://www.zdravstvo.rs

Нема коментара:

Постави коментар