Странице

Mane muškaraca koje smetaju ženama

http://opadanje-kose.blogspot.com/
Većina muškaraca traži savršenu ženu sa lepim licem i zgodnim telom. A da li iste standarde postavljaju i kada sebe pogledaju u ogledalu?



Čini se da su žene spremnije da pređu preko fizičke nesavršenosti svog partnera. Ipak, postoji nekoliko stvari koje nikako ne bi mogle da zanemare. 

1. Loš dah 

Nepijatan dah je problem od kog pati 50 do 60 odsto populacije. Kako bi žena htela da se ljubi sa vama, koristite redovno pastu, četkicu i konac za zube. Ostavite pušenje. Ako i dalje imate problem, onda on dolazi iz stomaka. Žvaćite peršun pre sastanka, a možete se konsultovati i sa lekarom oko tableta koje redukuju želudačnu kiselinu. 

2. Masna koža 

Sjajna koža je retko kad privlačna. Nijedna žena ne želi da prisloni svoje lice uz nešto masno. Koristite suve maramice kako biste skinuli višak masnoće. Perite lice neutralnim sapunima i mažite hidrantnim losionima. Pokušajte sa zdravom ishranom i pijte dosta vode. Na kraju, ako ništa ne pomaže, konsultujte se sa dermatologom. 

3. Neprijatan miris nogu 

Biti muško ne znači imati stopala koja izgledaju i mirišu kao buđavi sir. Nekada obično sečenje noktiju nije dovoljno. Moguće je da imate gljivice, pa nemojte da se ustručavate da jednom mesečno posetite pedikira. Protiv mirisa se borite sprejevima i kremama za stopala. 

4. Ružne ruke 

Muškarci nisu ni svesni koliko su njihove ruke zapravo važne ženama (i to na više načina). Sigurno joj neće biti drago da joj svojim suvim dlanovima uništite svilenu bluzu. Umesto da grickate nokte, secite ih redovno, a ruke mažite kremom. Parafinski tretmani su odlični za kožu. 

5. Preterana maljavost 

Ako se vaše dlake na grudima šire i preko ramena i leđa, trebalo bi da razmislite o vosku ili laseru. Svaka devojka će umeti da ceni uredno stanje tamo dole. Iskoristite električni trimer za bradu i videćete da će i vaš seksualni život biti mnogo uzbudljiviji (prema jednoj od epizoda serije “Seks i grad”, čak ćete i izgledati veće). 

Нема коментара:

Постави коментар